308/2002 Z. z.
Časová verzia predpisu účinná od 19.06.2002 do 31.12.2012
Obsah zobrazeného právneho predpisu má informatívny charakter.
| História |
|
|
|---|---|---|
| Dátum účinnosti | Novela | |
| 1. | Vyhlásené znenie | |
| 2. | 19.06.2002 - 31.12.2012 |
Obsah
Otvoriť všetky
| Číslo predpisu: | 308/2002 Z. z. |
| Názov: | Oznámenie Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky o vydaní výnosu, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca mäso jatočných zvierat |
| Typ: | Oznámenie |
| Dátum vyhlásenia: | 19.06.2002 |
| Dátum účinnosti od: | 19.06.2002 |
| Dátum účinnosti do: | 31.12.2012 |
| Autor: | Ministerstvo pôdohospodárstva Slovenskej republiky |
| Právna oblasť: |
|
| Nachádza sa v čiastke: |
308
OZNÁMENIE
Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstva zdravotníctva Slovenskej
republiky
Ministerstvo pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej
republiky vydali podľa § 3 ods. 1 a § 30 ods. 1 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 152/1995 Z. z. o potravinách
výnos zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca mäso jatočných zvierat.
Výnosom sa ustanovujú požiadavky na získavanie a opracúvanie mäsa jatočných zvierat a na jeho dovoz, na manipuláciu s ním a na jeho uvádzanie do obehu.
výnos zo 17. apríla 2002 č. 811/1/2002-100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu Slovenskej republiky upravujúca mäso jatočných zvierat.
Výnosom sa ustanovujú požiadavky na získavanie a opracúvanie mäsa jatočných zvierat a na jeho dovoz, na manipuláciu s ním a na jeho uvádzanie do obehu.
Výnos nadobúda účinnosť 1. júla 2002.
Výnos je uverejnený v čiastke 12/2002 Vestníka Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej
republiky a v čiastke 15/2002 Vestníka Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky
a možno doň nazrieť na Ministerstve pôdohospodárstva Slovenskej republiky a Ministerstve
zdravotníctva Slovenskej republiky.